Vse kategorije
Great PCB Technology Co., Ltd.
Prilagodljiv PCB

Flex PCB z ojačevalcem PI in zaslonjenim filmom

Prilagodljiv PCB

2-slojna fleksibilna vezja

Prilagodljiv PCB

Prilagodljiv PCB

Prilagodljiv PCB

ENIG FPCB

Prilagodljiv PCB

Flex PCB z lepilom 3M in ojačevalcem PI

Prilagodljiv PCB

Prilagodljivo PCB za LED svetlobni trak

Prilagodljiv PCB
Prilagodljiv PCB
Prilagodljiv PCB
Prilagodljiv PCB
Prilagodljiv PCB
Prilagodljiv PCB

Prilagodljiv PCB


Fleksibilno tiskano vezje (FPCB) je zelo zanesljivo in odlično upogljivo tiskano vezje iz poliimidne ali poliestrske folije. Lahko se prosto upogne, zvije, zloži, je lahek, tanek po debelini in majhen. Lahko se poljubno razporedi glede na zahteve prostorske postavitve in se lahko poljubno premika in umika v tridimenzionalnem prostoru, tako da se doseže integracija sklopa komponent in žične povezave. Zasnova fleksibilnega in togega tiskanega vezja do določene mere nadomešča tudi rahlo pomanjkljivost fleksibilnega substrata pri nosilnosti komponente.

Povpraševanje
Proizvodna zmogljivost

Enostranska fleksibilna plošča
poceni. Običajno zahteve glede električne zmogljivosti niso visoke. Če je predvideno enostransko ožičenje, je treba izbrati enostransko fleksibilno ploščo. Ta najpogostejša oblika je našla komercialne aplikacije, kot so brizgalne kartuše za tiskalnike in pomnilnik za računalnike. Enostranska fleksibilna plošča ima plast kemično jedkanih vzorcev vezja, prevodno plast vzorca na površini fleksibilnega izolacijskega substrata pa je mogoče izbrati med zvito bakreno folijo ali zvito bakreno folijo. Izolacijski substrat, ki se uporablja za fleksibilno montažo, je lahko poliimid (Kapton), polietilen tereftalat (PET).
Dvostranska fleksibilna plošča
Dvostransko upogljivo vezje je prevodno vezje, izdelano z jedkanjem dveh plasti bakrene folije na PI substratu, na zgornji in spodnji plasti. Metalizirane luknje povezujejo vzorce na obeh straneh izolacijskega materiala, da tvorijo prevodnost, tako da ustrezajo zasnovi in ​​funkciji uporabe fleksibilnosti. Prekrivna folija ščiti eno- in dvostranske plasti vezja in označuje, kje so komponente nameščene.
Večplastna fleksibilna plošča
Večslojna upogljiva plošča je namenjena laminiranju treh ali več plasti enostranskih upogljivih vezij ali dvostranskih upogljivih plošč skupaj ter oblikovanju metaliziranih lukenj za povezavo in prevodnost z vrtanjem in galvanizacijo. Na ta način ni potreben zapleten postopek varjenja. Pri načrtovanju postavitve je treba upoštevati medsebojno delovanje velikosti sklopa, števila plasti in prilagodljivosti, da bi zagotovili udobje sestavljanja.

Naše flex pcb baord in rigid-flex tiskana vezja so naslednje zmogljivosti:
Postavka Zmogljivost izdelave
FPCB -FLEX-RIGID PCB Materialna osnova Poliimid、PET、FR4、FR4-HIGH TG、Rogers、DuPont、Teflon-Kapton
Osnova ojačitvenega materiala FR4、PI、PET、Nerjaveče jeklo、Aluminijasta osnova、3M lepilni trak
Površinska obdelava ENIG, prevleka Au + OSP, prevleka z zlatom, potopni trakovi, potopni kositer, HASL brez svinca, OSP
Št.plasti Enostransko - 32 plasti
HDI Flex-Rigid 2+N+2, s slepimi in zakopanimi luknjami
Velikost plošče plošče 500 * 1200MM
Širina prevodnika/razmik 0.05MM / 0.05MM
Debelina plošče 0.075MM-2.0MM
Debelina bakra 0.5 OZ-1 OZ
PTH luknja Dia.Toleranca ± 0.076MM
Toleranca NPTH ± 0.05MM
Min. Velikost laserske vrtalne luknje 0.075mm
Najmanjša velikost luknje 0.2mm
Očistite toleranco ± 10%
Toleranca nadzora impedance ± 10%
Min. BGA Pitch PAD 20 mil
Min. Vrsta legende 0.15MM
Soldemask Layer Min.Bridge širina 5 mil
Napetost e-testa 50-250V

Prijave:
Primeren je za potrebe razvoja elektronskih izdelkov v smeri visoke gostote, miniaturizacije in visoke zanesljivosti. Zato se FPC široko uporablja v letalstvu, vesoljski industriji, zdravljenju, mobilnih komunikacijah, prenosnih računalnikih, kamerah mobilnih telefonov, opremi za lasersko tiskanje, računalnikih, dlančnikih, digitalnih fotoaparatih in avtomobilskih instrumentih. , elektronska instrumentacija in druga področja so bila široko uporabljena.

POVPRAŠEVANJE