Vse kategorije
Great PCB Technology Co., Ltd.
Skupščina PCBA

Visokohitrostni komunikacijski strežnik PCBA

Skupščina PCBA

PCBA za industrijsko krmiljenje

Skupščina PCBA

5G optični modul PCBA

Skupščina PCBA

High Power Control PCBA

Skupščina PCBA

Medicinski nadzor Pcba

Skupščina PCBA

Prikazna kartica Pcba

Skupščina PCBA
Skupščina PCBA
Skupščina PCBA
Skupščina PCBA
Skupščina PCBA
Skupščina PCBA

Skupščina PCBA


ODLIČNA TEHNOLOGIJA PCB zagotavlja popolne storitve sestavljanja tiskanih vezij po meri. Pošljite vam datoteke tiskanih vezij in sezname Bom na [e-pošta zaščitena], vam lahko ponudimo ponudbe čim prej!

Povpraševanje
Proizvodna zmogljivost

Ki se osredotočajo na profesionalno tovarniško storitev na enem mestu od načrtovanja PCB, postavitve PCB, proizvodnje PCB, nabave elektronskih komponent, sestavljanja PCB prototipa po meri, testiranja, pakiranja in dostave PCB.

Klasifikacija elektronskih komponent
Elektronske komponente so sestavni deli elektronskih komponent ter majhnih strojev in instrumentov. Pogosto so sestavljeni iz več delov in se lahko uporabljajo v podobnih izdelkih; pogosto se nanašajo na določene dele električnih naprav, radijskih sprejemnikov, instrumentov in drugih industrij, vključno s kondenzatorji, tranzistorji, Splošni izraz za elektronske naprave, kot so lasne vzmeti in vzmeti. Pogosti so diode.
Elektronske komponente vključujejo: upore, kondenzatorje, induktorje, potenciometre, cevi, toplotne odvode, elektromehanske komponente, konektorje, polprevodniške diskretne naprave, elektroakustične naprave, laserske naprave, elektronske prikazovalne naprave, optoelektronske naprave, senzorje, napajalnike, stikala, mikro posebne motorje, elektronski transformatorji, releji, tiskana vezja, integrirana vezja, razna vezja, piezoelektrični, kristalni, kvarčni, keramični magnetni materiali, podlage za tiskana vezja, posebni materiali za elektronske funkcionalne procese, elektronski lepilni (trakovi) izdelki, elektronski kemični materiali in deli, itd.

Minimalna natančnost komponent 0201 - 01005
Največja montažna višina 30mm
Najmanjši razmik IC 0.3 koraka, BGA 0.4 koraka
Največja velikost PCB 450╳ 690 mm
Debelina PCB plošče 0.1 ~ 6mm
Vrste plošč SMT Toga PCB plošča, Flex PCB plošča, Rigid-flex PCB plošča, PCB s kovinskim jedrom
Vrsta spajke Osvinčeno, brez svinca
SMT Lepljenje, nenadzorovana oprema, POP
Preskusna sposobnost Testiranje funkcij staranja, AOI, rentgenski pregled, oprema SPI, testiranje IKT, termično cikliranje, ultrazvočno skeniranje
Čas dostave Sestavljanje vzorca: 3-5 dni, Sestavljanje serije: 15 dni

Nabava komponent:

22+komponente-Izvor

Dokončajte montažo SMT Postopek sestavljanja PCBA Postopek sestavljanja SMT
Dokončajte montažo SMT Postopek sestavljanja PCBA Postopek sestavljanja SMT
Proizvodna delavnica SMT Proizvodna delavnica SMT2 Skladišče komponent in delov
Proizvodna delavnica SMT Proizvodna delavnica SMT2 Skladišče komponent in delov

Q1. Zakaj izbrati nas?
Smo ponudnik storitev za proizvodnjo elektronike (EMS) na enem mestu, strankam lahko nudimo prilagodljive in zanesljive rešitve za elektronsko proizvodnjo, od proizvodnje PLOŠČ PCB in postopka sestavljanja PCBA, nabave delov, spajkanja skozi luknje DIP, testiranja PCBA, sestavljanja omar in storitve testiranja izdelkov, pakiranja in logistike.

Q2. Kako zagotoviti svojo kakovost?
Naši izdelki izpolnjujejo certifikacijske standarde, kot so ISO9001, ISO14001 in UL itd..., upamo, da nam lahko poskusite dati vzorce za testiranje kakovosti.

Q3. Kaj je potrebno za ponudbe pcb in pcba?
Izdelava tiskanih vezij: Zagotoviti je treba količino, datoteke Gerber in tehnične zahteve (surovina, površinska obdelava, debelina bakra, debelina plošče, barva spajkalne maske, barva sitotiska itd.)
Izdelava PCBA: informacije o datotekah PCB, seznami BOM, datoteke s šablonami (dokumenti o testiranju ...) in če lahko zagotovite vzorce PCBA, lahko naredimo storitve kopiranja klonov PCB.
(1) Zagotoviti morate izčrpen in podroben kosovni list materiala, ki vključuje: številko dela, proizvajalce delov, uporabo, komponente in podrobnosti o delih, specifikacije itd.
(2) Zamenljivi deli, potrdite odobrene rezervne dele.
(3) Potreba po zagotovitvi predprogramiranja IC, preskusne različice zapisovanja programske opreme in preskusne metode.
(4) Zagotovite PCBA ali zahteve za produkcijski sestav, ki zagotavljajo posebne izvedljive datoteke.
(5) Če potrebujete plastiko, kovino, kabel, embalažo in druge posebne zahteve itd... nam lahko pošljete izdelano risbo dokumenta.

Q4. Katere formate datotek sprejemate za proizvodnjo pcb in pcba?
Datoteka Gerber: CAM350, polni format RS-274-X
PCB datoteka: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
Format BOM: EXCEL, WORD, PDF, TXT

V5. Koliko je MOQ?
Ni MOQ za tiskano vezje in pcba sestavljanje, isto. Sposobni smo obvladati tako majhno kot veliko serijsko proizvodnjo s prilagodljivostjo.

V6. Ali lahko naredite hiter čas obračanja vzorcev PCBA?
Zagotovimo lahko 24-urno hitro dostavo za preproste vzorce pcba projektov (mora biti majhno število komponent), prosimo, pošljite nam sezname BOM, da jih preverimo.

V7. Kakšni so stroški pošiljanja?
Stroški pošiljanja so odvisni od izbranega načina pošiljanja, cilja, teže, velikosti pakiranja blaga. če potrebujete ponudbo za stroške pošiljanja, nam to sporočite.

V8. Kako preizkusiti PCB plošče in PCBA izdelke?                                        
S testiranjem vpenjal, testiranjem Fly probe, AOI, testom impedance, FQC, drugo preskusno metodo itd. za tiskane plošče, AOI in X-RAY, FQC, drugo preskusno metodo itd.. za sestavljanje PCBA.                                   
V9. Kakšen je standardni čas pošiljanja?
Običajno je čas pošiljanja približno 3-5 dni za DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS.

Kaj je SMT šablona?
1. SMT Stencil je poseben kalup za postopek SMT. Najpogosteje uporabljeno je nerjavno jeklo, jeklena pločevina pa je običajno 0.12 mm (razen za posebne zahteve). Njegova glavna funkcija je predloga za tiskanje spajkalne paste na tiskano vezje v prvem postopku površinske montaže SMT.
2. Za izdelavo šablone je običajno treba zagotoviti datoteke Gerber ali zagotoviti "TOP Paste layer" in "Bottom Paste layer".
3. Najprej je treba pred namestitvijo SMT natisniti spajkalno pasto na plošče tiskanega vezja, tako da je na blazinicah vezja polna spajkalna pasta, nato pa komponente namestite na ploščo z opremo za samodejno namestitev. V naslednjem koraku se vezje (ki je bilo natisnjeno s spajkalno pasto) segreje z opremo za spajkanje reflow, da se zaključi spajkanje.

Prijave:
Paleta izdelkov, vključno z aplikacijami
Sklop PCBA se pogosto uporablja v potrošniški elektroniki, kablu USB TYPE-C, glavni nadzorni plošči, napajalnikih AC/DC, LED osvetlitvi, gospodinjskih aparatih, nadzoru napajanja, polnilnikih za električna vozila, industrijskem nadzoru, avtomobilski elektroniki, medicini, 5G komunikaciji, optiki komunikacijski moduli in druga področja.

POVPRAŠEVANJE