Vse kategorije
predstavitev podjetja
DOBAVITELJ PCB

ODLIČEN PCB

GREAT PCB TECHNOLOGY CO., LTD. je bilo ustanovljeno junija 2008 in je visokotehnološko podjetje, ki se posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi natančnih enostranskih, dvostranskih in večplastnih tiskanih vezij ter fleksibilnih tiskanih vezij, togo-fleksibilnih tiskanih vezij, visokofrekvenčnih tiskanih vezij, debeline Bakreno tiskano vezje, tiskano vezje s keramično podlago, plošče tiskanega vezja s smolo BT, tiskano vezje z aluminijasto osnovo, tiskano vezje z bakreno osnovo. Tovarna obsega 8,000 kvadratnih metrov površine in izdela 26,000 kvadratnih metrov plošč na mesec.

Tovarna je opravila številne akreditirane certifikate glede kakovosti, okolja in varnosti, kot so ISO9001, ISO14001 in UL, vsi izdelki pa so v skladu z direktivama IPC in RoHS ter drugimi standardi.

Široko uporabljeni na številnih visokotehnoloških področjih, kot so komunikacija, računalniško omrežje, pametni števec in pametni vodomer, internet stvari in umetna inteligenca, 5G optoelektronska komunikacija, optični modul za medsebojno povezovanje podatkovnega centra, prenos, moduli optičnih oddajnikov, optični senzor modul za visoke hitrosti prenosa telekomunikacij in podatkov, lepotilne naprave, električni odstranjevalec obraznih dlak, orodja za nego kože, digitalni izdelki za razsvetljavo, industrijski nadzor, medicinska oprema, merilni in nadzorni sistemi, letalstvo, vesoljska in nacionalna obramba. Odvisno od strokovnih tehničnih talentov, visoke kakovosti izdelkov, specializiranih znanj in obzirnih storitev je tovarna splošno priznana in visoko cenjena s strani strank doma in v tujini.

ODLIČEN PCB

NAŠA kultura

Držimo se človeško usmerjene razvojne filozofije, pri čemer se držimo korporativne kulture »nenehnega izboljševanja, predanosti odličnosti«.

sledi povpraševanju na trgu, je odvisna od visoke kakovosti in učinkovitosti ter si z obsežnim, tesnim in dolgoročnim sodelovanjem prizadeva zadovoljiti vse stranke s svojimi prvovrstnimi izdelki in storitvami.

Naš poudarek

Njeni glavni proizvodi, kot so večplastna plošča, visokofrekvenčna plošča, plošča z aluminijastim jedrom, debela plošča iz bakrene folije, težka plošča iz bakra, togo-fleksibilna plošča in plošča s slepimi/zakopanimi ploščami.

Dobavni rok

Podprite raziskovalni napredek projektov strank in strankam prihranite dragoceni čas.

 • 24uro

  Izdelki za dostavo:
  Dvostransko tiskano vezje
 • 48uro

  Izdelki za dostavo:
  Štiri plast PCB
 • 72uro

  Izdelki za dostavo:
  Šest in osem plasti PCB
 • 120+ uro

  Izdelki za dostavo:
  desetplastno ali več visoko tiskano vezje čim prej