Vse kategorije
Great PCB Technology Co., Ltd.
Togo-fleksibilno tiskano vezje

6-slojna Flex-Rigid PCB plošča

Togo-fleksibilno tiskano vezje

12-slojna togo-fleksibilna tiskana vezja za komunikacijsko opremo

Togo-fleksibilno tiskano vezje

PCB s togo in fleksibilnostjo

Togo-fleksibilno tiskano vezje

8-slojna toga-fleksibilna plošča (plastna struktura 2+N+2)

Togo-fleksibilno tiskano vezje

10-slojni Flex-Rigid PCB za industrijsko krmilno opremo

Togo-fleksibilno tiskano vezje

16-slojni Flex-Rigid PCB za medicinsko nadzorno opremo

Togo-fleksibilno tiskano vezje
Togo-fleksibilno tiskano vezje
Togo-fleksibilno tiskano vezje
Togo-fleksibilno tiskano vezje
Togo-fleksibilno tiskano vezje
Togo-fleksibilno tiskano vezje

Togo-fleksibilno tiskano vezje


Flex-rigid plošča in Flex-rigid plošča s tehnologijo HDI
Običajno je flex-rigid plošča sestavljena iz togega in upogljivega substrata, ki sta selektivno laminirana skupaj. Struktura je kompaktna, s prevleko skozi luknje, ki tvorijo prevodne povezave.

Povpraševanje
Proizvodna zmogljivost

Togo-fleksno tiskano vezje visoke gostote medsebojnega povezovanja (HDI) je vrhunski izdelek tiskanega vezja, njegov cilj pa je zadovoljiti naraščajoče potrebe elektronskih izdelkov po majhni miniaturizaciji, visoki frekvenci in visoki hitrosti ter večnamenskosti. , ki spodbuja razvoj visoke integracije in visoke inteligence pri načrtovanju in proizvodnji elektronskih sistemov ter se pogosto uporablja v vesoljski tehnologiji, medicinskih in 5G komunikacijah, nosljivi tehnologiji in drugih vrhunskih elektronskih izdelkih.
Ker je vsak izdelek s togo-fleksibilnim PCB zasnovan s področji iz različnih materialov in različnih plasti. Toge regije so lahko več kot prožne regije in se pretvorijo iz FR-4 v poliimid z uporabo surovin.
Kompleksne zasnove pogosto večkrat preidejo iz togih v fleksibilne in nazaj v toge. Ko pride do teh presečišč, prekrivanje trdno-fleksibilnih materialov zahteva, da se vse pore premaknejo stran od prehodne cone, da se ohrani celovitost. Poleg tega veliko togo-fleksibilnih zasnov vključuje ojačitve iz pločevine iz nerjavečega jekla ali aluminijaste ojačitve, ki zagotavljajo dodatno podporo za priključke in komponente.
Možna je tudi montaža komponent izdelka, konektorjev in ohišja na toge dele z večjo togostjo. Flex vezja se uporabljajo le kot medsebojne povezave, hkrati pa zmanjšajo maso in izboljšajo odpornost proti vibracijam.
Pri načrtovanju togo-upogljivega tiskanega vezja upoštevajte elektromehanske dejavnike, ki vplivajo na upogljiva vezja in toge plošče. Ko gradite svojo zasnovo, bodite pozorni na razmerje med polmerom upogiba in debelino. Pri prožnih tokokrogih lahko tesni zavoji ali povečana debelina v območju upogibanja povečajo možnost okvare. Ali je mogoče obdržati polmer upogiba vsaj desetkrat večjo od debeline materiala upogibnega vezja, se izogibajte raztezanju upogibnega vezja vzdolž zunanjega upogiba ali njegovemu stiskanju vzdolž notranjega upogiba. Povečanje kota upogiba nad 90° poveča napetost na eni točki in stiskanje na drugi točki na flex vezju. Tudi vezje flex ima nekaj flex linij, ki vplivajo na ožičenje. Komponent ali prehodov ni mogoče namestiti blizu vezja flex zaradi možne obremenitve materiala.

Naše flex pcb baord in rigid-flex tiskana vezja so naslednje zmogljivosti:
Postavka Zmogljivost izdelave
FPCB -FLEX-RIGID PCB Materialna osnova Poliimid、PET、FR4、FR4-HIGH TG、Rogers、DuPont、Teflon-Kapton
Osnova ojačitvenega materiala FR4、PI、PET、Nerjaveče jeklo、Aluminijasta osnova、3M lepilni trak
Površinska obdelava ENIG, prevleka Au + OSP, prevleka z zlatom, potopni trakovi, potopni kositer, HASL brez svinca, OSP
Št.plasti Enostransko - 32 plasti
HDI Flex-Rigid 2+N+2, s slepimi in zakopanimi luknjami
Velikost plošče plošče 500 * 1200MM
Širina prevodnika/razmik 0.05MM / 0.05MM
Debelina plošče 0.075MM-2.0MM
Debelina bakra 0.5 OZ-1 OZ
PTH luknja Dia.Toleranca ± 0.076MM
Toleranca NPTH ± 0.05MM
Min. Velikost laserske vrtalne luknje 0.075mm
Najmanjša velikost luknje 0.2mm
Očistite toleranco ± 10%
Toleranca nadzora impedance ± 10%
Min. BGA Pitch PAD 20 mil
Min. Vrsta legende 0.15MM
Soldemask Layer Min.Bridge širina 5 mil
Napetost e-testa 50-250V

Q1. Kdo smo?
GREATPCB TECHNOLOGY je proizvajalec, specializiran za proizvodnjo enostranskih PCB, dvostranskih PCB in večplastnih PCB, Flex PCB.
Naši glavni izdelki imajo večplastno tiskano vezje, visokofrekvenčno tiskano vezje, tiskano vezje z aluminijastim jedrom, tiskano vezje z bakreno osnovo, debelina bakra, težko bakreno tiskano vezje, togo-fleksibilno tiskano vezje, HDI PCB, poljubno plastno tiskano vezje, tiskano vezje za nadzor impedance, tiskano vezje z ogljikovim črnilom, tiskano vezje z odstranljivo modro masko, BT Resin pcb in slepo/zakopano prek pcb.

Q2. Kako zagotoviti svojo kakovost?
Naši izdelki izpolnjujejo certifikacijske standarde, kot so ISO9001, ISO14001 in UL itd..., upamo, da nam lahko poskusite dati vzorce za testiranje kakovosti.

Q3. Katere vrste surovin uporabljate?
Običajno uporabljamo surovine Kingboard, ShenYi, ITEQ, Nnanya, Rogers, Arlon, Isola, Taconic, Dupont, poliimid (PI), aluminijasto osnovo, bazo Cu itd.

Q4. Ali lahko naredite hiter čas obračanja vzorcev PCB?
Zagotovimo lahko 24-urno hitro dostavo za 2-slojne vzorce tiskanih vezij in 48-urno hitro dostavo za 4-slojne vzorce tiskanih vezij, 72-urno hitro dostavo za 6-slojne in 8-slojne vzorce tiskanih vezij itd.

Izdelava PCB
Layer hiter zavoj običajen čas Masovna proizvodnja>20m2
(ure) (dnevi) (dnevi)
2 24 4 10
4 48 6 12
6 78 8 14
8 96 10 16
10 + 120 + 12 18

Q5. Katere formate datotek sprejemate za proizvodnjo pcb in pcba?
Datoteka Gerber: CAM350, polni format RS-274-X
PCB datoteka: Protel 99SE, DXP, PADS, AUTOCAD, P-CAD 2001 PCB
Format BOM: EXCEL, WORD, PDF, TXT

V6. Koliko je MOQ?
Ni MOQ za tiskano vezje in pcba sestavljanje, isto. Sposobni smo obvladati tako majhno kot veliko serijsko proizvodnjo s prilagodljivostjo.
V7. Kakšni so stroški pošiljanja?
Stroški pošiljanja so odvisni od izbranega načina pošiljanja, cilja, teže, velikosti pakiranja blaga. če potrebujete ponudbo za stroške pošiljanja, nam to sporočite.

V8. Kako preizkusiti PCB plošče in PCBA izdelke?                
S testiranjem vpenjal, testiranjem Fly probe, AOI, testom impedance, FQC, drugo preskusno metodo itd. za tiskane plošče, AOI in X-RAY, FQC, drugo preskusno metodo itd.. za sestavljanje PCBA.   

V9. Če lahko zagotovite brezplačen vzorec?
Da, vendar nam morate najprej plačati vzorce PCB, je v redu? vrnili vam bomo stroške vzorca PCB, ko boste naročili naslednjo veliko serijo. dobrodošli, da izkusite naše storitve in kakovost.

V10. Kakšen je standardni čas pošiljanja?
Običajno je čas pošiljanja približno 3-5 dni za DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS.

Prijave:
Naše proizvodne zmogljivosti PCB vključujejo naslednje:
Via v Pad
Zlati prsti
Robna obloga
Kapton trak
Napol zarezana luknja/zupčasta luknja
Slepi/zakopani prehodi ali mikroprehodi
Vrtina za vgrezilo/grezilo
Združljivost z RoHS
Paleta izdelkov, vključno z aplikacijami
Rigid-flex pcbs se pogosto uporabljajo v potrošniški elektroniki, napajalnikih AC/DC, splošnih konektorjih, LED razsvetljavi, opremi za avtomatizacijo, zapisovalnikih podatkov, gospodinjskih aparatih, nadzoru moči, polnilnikih za električna vozila, litijevih baterijah, baterijskih sistemih, industrijskem nadzoru, avtomobilski elektroniki, medicina, 5G komunikacija, nosljiva elektronika in druga področja.

POVPRAŠEVANJE